IT Eftersyn

IT Eftersyn

Et gratis IT eftersyn er en uforpligtende gennemgang af jeres IT systemer, herunder servere, storage og netværk, som Stea IT foretager on-site hos kunden.
Eftersynet varer op til 2 timer og vi leverer efterfølgende en rapport som indeholder en beskrivelse af eventuelle problemer, forslag til løsning og en generel vurdering af jeres IT infrastuktur

Uvildig Rådgivning

Uvildig Rådgivning

Få uvildig rådgivning, når du skal investere i nye IT løsninger

Vil du undgå it-fejlkøb eller vil du finde nye it-muligheder der kan spare tid og penge?
Vil du sikre din nye løsning matcher dine behov og er den bedste løsning for dit firma?
Mistænker du din eksisterende IT leverandør for at have en interessekonflikt?
 
Med uvildig rådgivning får du adgang til kompetent rådgivning uden interessekonflikter - vi rådgiver omkring køb af servere, netværk, storage og omkring Microsoft, VM Ware og Citrix baseret infrastruktur.

Løsningsarkitekt

Løsningsarkitekt

Har du behov for en løsningsarkitekt til et lidt større projekt  som f.eks. Active Directory konsolidering, Exchange migrering, Citrix udrulning eller brug for teknisk planlægning af en større løsning så kan du med fordel vælge at bruge en løsningsarkitekt.
Ofte har interne IT afdelinger så travlt med at drifte virksomhedens IT at der er behov for en ekstern ressource med den fornødne erfaring og viden til at hjælpe med planlægning og gennemførelse af konsoliderings, migrerings og opgraderingsprojekter.
Vi tilbyder alt fra rådgivning til design, planlægning, implementering, hand-over, drift og support af sådanne projekter. Det kan foregå på timebasis eller på projektbasis.

STEA IT Solutions ApS
Løhdesvej 10
7442 Engesvang

Support +45 44 222 555
Salg +45 44 222 555

E-mail info@steait.net