Overvågning

Overvågning

Med overvågning får du mulighed for at overvåge de mest kritiske punkter i dit miljø - oppetid, ressourceforbrug, svartider og meget andet.
Med historisk data kan du hurtigt identificere hvilke flaskehalse der er opstået og hvornår - desuden kan historik hjælpe dig med at forudsige hvornår du rammer nye flaskehalse.
Ofte kan du med fordel trimme dine systemer og nøjes med at allokere præcis den mængde ressourcer der er nødvendige og derved opnå en besparelse på driften.
Service overvågning giver dig desuden mulighed for alarmer via sms, e-mail og push-beskeder til smart phones ligesom du kan se status via din browser eller mobil.
Læs mere her

Serviceaftale

Serviceaftale

Med en servicesaftale leverer vi support og drift af din IT infrastruktur for en fast månedlig pris. Overvågning indgår selvfølgelig i serviceaftalen så du selv har en finger på pulsen og kan se hvordan vi drifter dit IT miljø.

Før vi overtager driften af din IT udfører vi vedligehold og retter eventuelle fejl. Dette afregnes enten på timebasis eller det kan indgå i serviceaftalen såfremt den tegnes for mindst for et år af. Prisen genforhandles normalt en gang om året.

Ad hoc

Ad hoc

Har du behov for IT konsulentbistand og har du ikke en serviceaftale så kan du købe timer ad hoc eller som et klippekort med rabat (fra 20 timer og op).
Timer afregnes per påbegyndt kvarter og kørsel til statens takst. Ofte kan problemer løses via fjernsupport som sparer både tid og penge.

Hardware

Hardware

Stea IT har som hardware broker adgang til nogle af de laveste priser på markedet. Der kan ofte være besparelser på 20-70% på enterprise produkter fra HP, Cisco, Dell, IBM via os - enten med enterprise garanti (3år) eller standard garanti (1år). Besparelserne afhænger af udbud og efterspørgsel, så kontakt os hvis du har brug for de absolut laveste priser.

STEA IT Solutions ApS
Løhdesvej 10
7442 Engesvang

Support +45 44 222 555
Salg +45 44 222 555

E-mail info@steait.net